Ga naar de inhoud

Onze privé wellness…Niet zomaar een sauna….

Relax in onze privé wellness

In onze privé wellness beschik je over alles om tot rust te komen.

– Luxe jacuzzi met verstelbare jets / lichten en bluetooth geluidsinstallatie
– Infrarood / Finse Sauna met keuze uit verschillende opgietgeuren
– Massagezetel
– Stortemmer
– Koud dompelbad
– Douche (douchegel-shampoo-conditioner) / Toilet
– Haardrogers
– De schatkist: demake-up, gezichtscrubs, gezichtmaskers, haarmaskers, bodylotion, deo, haarlak, …

Tijdens je verblijf heb je de volledige benedenverdieping van het huis ter beschikking, inclusief een gezellige lounche ruimte met comfortabele sofa en smart tv.

Privacy zonder meer

Privacy is voor ons zeer belangrijk. Daarom is het ook een privé wellness. Wij onthalen je bij aankomst, en leggen de werking van de toestellen uit. Maar daarna zijn jij en je gezelschap absoluut alleen in het complex. Je wordt door niemand gestoord, en er is geen inkijk mogelijk. Je kan ons ten allen tijde bellen ingeval er iets niets goed zou werken of onduidelijk is. Aarzel niet ons te bellen!

Finse sauna

In een Finse sauna warmt een kachel de lucht op. Hoe vochtiger die lucht in de sauna is, hoe sneller je lichaam de warmte opneemt. Daarom schept men tijdens de saunabeurt water op de lavastenen die op de kachel liggen. Dat water kan worden vermengd met etherische oliën die een aangename geur verspreiden en bovendien een heilzame werking hebben.

Klik hier om meer te lezen over de Finse sauna

Massagezetel

Geniet van een heerlijke massage in onze superdeluxe Healthmate massagezetel. Infrarood verwarmende massagebollen en luchtkussens kneden je lichaam in verschillende programma’s. Je kan kiezen voor een Zero-G gewichtloze houding en echt compleet relaxen.

Klik hier om meer te lezen over onze massagezetel.

Infraroodsauna

In de infraroodsauna wordt de warmte opgewekt door infraroodstralen. In onze cabine zitten maar liefst 9 full spectrum stralers verwerkt. De verschillende infraroodgolflengtes dringen op verschillende dieptes door in het lichaam en hebben daardoor verschillende effecten. Gaande van helende werking tot een algemeen goed gevoel.

Klik hier om meer te lezen over infraroodstraIen

Spa, Jacuzzi, Bubbelbad

Spa, Jacuzzi en bubbelbad zijn synoniemen voor de ultieme ontspannende ervaring in de privé wellness. Ons bad maakt gebruik van 66 massagejets die aangedreven worden door 2 pompen van elk 2 PK.

Je geniet van je eigen muziek via een BlueTooth verbinding met het Aquatec muzieksysteem met onder water woofer en 4 full range 60 watt speakers. Hou wel de decibelmeter boven het bad in de gaten om geen overlast te veroorzaken.

10 airjets blazen miljoenen luchtbelletjes in het water en 12 Led jets kleuren het water.

Het bad heeft een ozon desinfectiesysteem. De kwaliteit van het water wordt continu opgevolgd.

Zoutverdamping

Brokken Himalayazout worden in de sauna opgehangen. Door warmte en vochtigheid vormen ze zoutkristallen die in de lucht worden opgenomen. Op die manier creëert men dezelfde lucht die je ook aan de kust vindt. Het positieve effect van deze lucht is alom bekend. Denk maar aan de zeepreventoria. Nu hoef je je niet ver te verplaatsen om ervan te genieten.

Aromatherapie

De term aromatherapie staat voor het gebruik van etherische oliën voor therapeutisch gebruik. Dit kan in onze saunacabine. Er zijn veel verschillende oliën beschikbaar, elk met hun eigen eigenschappen en toepassingsgebied. Aangezien oliën brandbaar zijn, verbieden wij zelf meegebrachte oliën te gebruiken als opgietvloeistof. (Wij bieden zelf een aantal veilige opgietvloeistoffen aan).
Hoewel deze etherische oliën natuurlijk zijn, zijn ze niet altijd ongevaarlijk. Vooral voor zwangere vrouwen en kleine kinderen. Informeer u dus grondig vooraleer ze te gebruiken.

Kleurtherapie

Licht heeft een belangrijke invloed op ons gemoed. Winterdepressies zijn te wijten aan een tekort aan licht in de donkere seizoenen. In onze saunacabine is een LED kleurentherapie ingebouwd die je zelf met de afstandsbediening instelt. Iedere kleur heeft een andere invloed op uw gemoedsgesteldheid. Aan jou om je favoriete kleur te vinden.

Dompelton en stortemmer

Klim in onze dompelton, een 500 liter vat met koud water na een saunabeurt. De afwisseling tussen heet en koud geven je lichaam een heuse kick. Na een eerste koude schok voel je de heerlijke cooldown van je lichaam. Een energiestoot van jewelste.
Heb je liever de korte pijn, ga dan onder onze stortemmer staan, en ervaar een koude douche. Een echte en intense ervaring.

Saunacabine
Wat breng ik zelf mee?

Je hebt zeker nodig: een badjas, een badlaken, handdoeken. Je kan die zelf meenemen, maar je kan ook eenvoudig een linnenpakket bij ons huren. Dat kan vooraf in onze shop, of ter plaatse.

Shampoo, douchegel, conditioner, scrubzout, deodorant en 2 haardrogers zijn gratis ter beschikking.

[]